Родичі десантників 79-ї ОАМБ перекрили міст у Миколаєві на 12 годин

У Миколаєві родичі десантників 79-ї ОАМБ на 12 годин перекрили міст.

У Миколаєві матері та дружини військовослужбовців 79 – ї Миколаївської окремої аеромобільної бригади, які другий тиждень заблоковані в зоні АТО, майже на 12 годин перекрили рух автотранспорту по мосту через річку Південний Буг.

Як повідомили УНІАН у Миколаївському міському управлінні міліції, жінки перекрили міст 25 липня близько 18:30 і розблокували 26 липня близько 06:00. Вони вимагали надати дієву допомогу їхнім родичам – військовослужбовцям, які майже 2 тижні знаходяться під обстрілами, не маючи при цьому боєприпасів, провізії, води і підтримки з боку Генштабу.

"Охорону громадського порядку здійснювали працівники Центрального райвідділу міліції, батальйону патрульної служби. Безпека на дорогах забезпечували співробітники ДАІ, які керували рухом автотранспорту", – повідомили в міліції.

Related Post

Під час проведення заходу грубих порушень громадського порядку не допущено. Дана подія, за погодженням з органами прокуратури, була внесена в журнал єдиного обліку, проводиться перевірка. Крім того, ДАІ Миколаївської області попереджає, що увечері 26 липня можливе перекриття моста, якщо Міністерство оборони і керівництво АТО не вживе заходів щодо виведення з "котла" миколаївських десантників.

Через перекриття мосту майже на 12 годин були заблоковані міжнародний автотранспортний коридор "Відень – Будапешт – Одеса – Мелітополь – Ростов-на-Дону ".

Leave a Comment