fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Міськрада Донецька: бойові дії перемістилися в межу міста

Бойові дії в Донецьку перемістилися в межу міста – міськрада.

  У другій половині дня обстановка в Донецьку загострилася. Бойові дії з периметра аеропорту перемістилися ближче до Київського проспекту. Про це повідомляє офіційний сайт міського голови та міської ради м. Донецька Олександра Лук’янченка, передає УНН.

 "Пошкоджені будинки в Київському районі. В результаті потрапляння снаряда пошкоджено покрівлю та зруйновані перекриття в квартирі № 30 будинку 22 по вул. Буслаєва. Між будинками №69 і 71 по Київському проспекту снаряд залетів у двір, потрапив в легковий автомобіль ВАЗ 2101 і той загорівся. З першого по п’ятий поверхи в зазначених будинках вибуховою хвилею вибито скло. По вул.Маркова снарядом пошкоджений будинок №67, осколками перебита труба, що подає газ на вказаний будинок. Жертв серед мирного населення немає", – йдеться у повідомленні.

 Міськрада звернулася до мешканців, що проживають в районі ведення активних бойових дій, не виходити без крайньої необхідності на вулицю, при перших ознаках небезпеки сховатися в спеціально відведених місцях і якщо є можливість – перебратися ближче до центру міста.

 Джерело: УНН

Читайте також: