fbpx
Політика

Сенатори Маккейн і Мерфі проти відставки Яценюка з посади прем’єра

 Американські сенатори Джон Маккейн і Кріс Мерфі вважають, що Арсеній Яценюк має переглянути своє рішення щодо відставки з посади прем’єр-міністра України.

  Як відзначають Маккейн і Мерфі, вони стурбовані розпадом парламентської коаліції в Україні і відставкою прем’єр-міністра. За їх словами, вони розуміють, наскільки важливими є перевибори в український парламент, однак дотримуються позиції, що в першу чергу Україні слід розібратися з сепаратистами, які безчинствують на сході країни і підтримуються Російською Федерацією.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

  Крім того, в заяві сенаторів йдеться, що необхідно також працювати над посиленням безпеки України і просуванням важливих економічних реформ.

  Також Маккейн і Мерфі звернули увагу на те, що, на їх думку, Арсеній Яценюк відмінно впорався зі своїми обов’язками в питанні виведення України з кризи і тому вони розраховують на те, що він все ж залишиться прем’єр-міністром.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

  Наостанок сенатори запевнили, що продовжуватимуть робити все можливе, щоб Україна отримувала всю необхідну підтримку, як з боку Сполучених Штатів, так і з боку всього міжнародного співтовариства.

  Читайте: Яценюк подав у відставку

Читайте також: