fbpx
Політика

Російські найманці мають намір провести масштабний теракт на території України

Згідно з даними, отриманими оперативним шляхом, російські диверсанти отримали вказівку від своїх кураторів з РФ готувати масштабний теракт на території України. Про це УНН повідомили джерела в українських спецслужбах.

 Як зазначив співрозмовник агентства, заходи пов’язані з інформацією, отриманою оперативним шляхом. "Була отримана оперативна інформація, що в близьких до Путіна колах обговорюють можливість організації теракту на території України з метою відвернути увагу світової громадськості від ситуації з "Боїнгом" і нейтралізувати негативний вплив на імідж РФ, пов’язаний зі звинуваченнями з боку низки країн в постачаннях Росією зброї бойовиками "ДНР" і "ЛНР".

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Згідно з отриманою інформацією терракт може полягати в підриві повітряного судна однієї з російських авіакомпаній під час його перебування в українському аеропорту і привести до загибелі великої кількості іноземних громадян, у тому числі Росії.

 Читайте: Терористам в контрнаступі допомагає російська армія, – Тимчук

 Таким чином, згідно з отриманою інформацією, організатори хочуть представити це як свідчення нездатності української влади тримати ситуацію в країні під контролем і забезпечувати безпеку як власних, так і іноземних громадян", – зазначив співробітник силових структур.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 Як повідомляв УНН, вчора МВС закликало весь український народ бути пильними і уважними, оскільки міжнародний тероризм, очолюваний представниками російських спецслужб в Україні, готовий на будь-які теракти в Україні, щоб залякати українців і дестабілізувати ситуацію.

 Джерело: УНН

Читайте також: