fbpx
Економіка

Для Порошенка і Ко замовили перельотів на 7 млн гривень

Представники державного управління справами уклали договір з ДАП «Україна» на надання послуг з авіаперевезень перших осіб країни. Загальна вартість угоди склала 6,95 мільйона гривень. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на дані з «Вісника державних закупівель».

Зокрема, ДАП «Україна» займеться робочими поїздками та офіційними візитами офіційних делегацій та вищих посадових осіб України. Очікується, що перельоти перших осіб держави забезпечуватимуть двома вертольотами і трьома літаками. У транспортних засобах обладнані спеціальні салони, що дозволяють перевозити вищих посадових осіб.

Цікаво, що раніше перші повітряні судна України застрахували за 4 мільйони гривень.

Варто відзначити, що послуги з авіаперевезень в Держуправсправами замовляють у ДАП «Україна» щороку. Приміром, в 2013 перевезення керівництва країни обійшлися в 23,6 мільйона гривень, в 2012 році – в 31,7 мільйона гривень, а в 2011 році – в 47,6 мільйона гривень.

Як відомо, у державному управлінні справами обслуговують президента України, Кабінет міністрів, Верховну Раду, РНБО та інші державні органи. Також в Держуправсправами обслуговують вищих посадових осіб України та інших країн. 

Читайте також: