fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Зорян Шкіряк: “У питання про вивезення дітей з Сходу України втрутилася людина Януковича-Медведчука”

До утримання бойовиками на сході України дітей причетна особа, яка є представником оточення колишнього президента України Віктора Януковича. Таку заяву сьогодні, 23 липня, зробив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає кореспондент «Укрінформу».

«Нами перевіряються відомості про те, що в питання про вивіз дітей з Донецька втрутилося особа, яка входить в оточення Януковича і Медведчука. Є дані, що саме ця особа не дозволила вивезти дітей з небезпечного регіону», – прокоментував ситуацію, що склалася Зорян Шкіряк.

За словами радника міністра, під час переговорів з сепаратистами вдалося досягти домовленості про негайне вивезення 320 дітей зі Сходу України. У свою чергу бойовики різко прийняли рішення відмовитися від цього.

«У нас є дані про те, що ця людина надала бойовикам на сході України брехливу інформацію і в останній момент просто змусила їх прийняти рішення відмовитися від евакуації дітей», – розповів у ході брифінгу радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

Читайте також: