Тяжкопоранених українських силовиків заберуть з РФ в Україну

 В даний час кількість поранених військовослужбовців в зоні АТО становить близько тисячі осіб. Про це під час прес-конференції повідомив представник Військово-медичного департаменту Міноборони України, передає кореспондент УНН.

 "Станом на сьогодні поранений 991 військовослужбовець. Складнощі були з транспортуванням поранених українських вояків, які знаходилися біля Луганського аеропорту. Ніяких мирних переговорів не вдалося провести і тому завдяки силам АТО було зроблено коридор, 50 поранених українських бійців вдалося забрати", – зазначив представник департаменту.

 "Разом з тим є домовленості з РФ про те, щоб забрати тяжкопоранених солдатів сил АТО, які знаходяться в російських містах у військових госпіталях. Зараз там знаходиться 22 українських воїни і є домовленість, що тяжкопоранених українські військові лікарі заберуть на лікування в Україну. Сьогодні завтра бригада військових медиків відправиться в РФ щоб забрати поранених", – повідомив він.

Related Post

 Як повідомлялося, після інтенсивного обстрілу 16 липня терористами в районі держкордону 17 поранених українських вояків були переправлені в РФ. При цьому в ЗМІ повідомлялося, що один з двох українських прикордонників, які потрапили до лікарні Куйбишевського району Ростовської області, помер від важких поранень.

 Джерело: УНН

Leave a Comment