fbpx
Політика

Сергій Каплін заявив про вихід з коаліції

 Сьогодні народний депутат від фракції "УДАР" Сергій Каплін заявив про вихід з коаліції. Парламентарій вже підготував відповідну заяву, передає УНН з посиланням на прес -службу депутата.

 За його словами, на такий радикальний крок він пішов у відповідь на " бездіяльність уряду, політичні злочини парламенту і небажання перезавантажити вертикаль в країні".

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 "Неприпустимо те, що після півроку роботи уряд не надав повноцінну програму своєї діяльності. Країна потребує кардинальних змін, тому ми хотіли побачити план реформ, як мінімум на 5 років. Коаліція найняла уряд і прем’єр-міністра, тому має право вимагати цього. По друге, неприпустима присутність у Верховній Раді Єфремова і компанії. Це наруга над тими, хто загинув на Донбасі", – заявив нардеп.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Сергій Каплін також заявив про намір його фракції найближчим часом вийти з коаліції.

 Джерело: УНН

Читайте також: