fbpx
Політика

Порошенко закликав ЄС ввести більш жорсткі санкції проти РФ

Президент України Петро Порошенко закликав Європейський Союз скликати позачергову Європейську Раду і ввести більш жорсткі санкції проти Російської Федерації. Про це він заявив в ході телефонної розмови з прем’єр-міністром Фінляндії Олександром Стуббом, повідомляє прес-служба глави держави.

Разом з тим Петро Порошенко зазначив, що, незважаючи на трагедію з малайзійським авіалайнером і чітке розуміння того, що вона була викликана діями терористів, досі не припинені надходження озброєння і бойовиків через російський кордон. Глава держави розраховує на міжнародне сприяння у боротьбі з тероризмом на території України.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Також український президент подякував прем’єру Фінляндії за особливу увагу, проявлену в останні дні у зв’язку з трагедією малайзійського авіалайнера. Олександр Стубб повідомив, що на сьогоднішньому засіданні Ради ЄС буде приділено особливу увагу ситуації в Україні і питання збитого літака "Малайзійських авіаліній".

Читайте також: