fbpx
Політика

Інформація про катастрофу малазійського Boeing вимагає перевірки – Ештон

Інформація з різних джерел про катастрофу малазійського пасажирського лайнера Boeing 777 вимагає перевірки. Таку думку висловила Кетрін Ештон, верховний представник Європейського союзу у закордонних справах і політики безпеки.

«Інформація з усіх джерел щодо літака повинна бути перевірена», – заявила Кетрін Ештон. Свої коментарі політик висловила після прибуття на зустріч глав МЗС країн ЄС. Варто відзначити, що однією з головних тем засідання глав МЗС країн ЄС стане ситуація в Україні.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як повідомила Кетрін Ештон, в рамках Європейської ради з закордонних справ планується обговорити хід розробки правової бази для можливого введення проти Росії третього пакету санкцій (для секторів російської економіки). Обговорення «українського питання» пройде на засіданні Ради ЄС у Брюсселі.

Крім того, робота над дорученням лідерів Євросоюзу з питання санкцій буде завершена вже в найкоротші терміни.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Нагадаємо, що 17 липня пасажирський лайнер Boeing 777 компанії «Малайзійські авіалінії» здійснював рейс за маршрутом Амстердам – ​​Куала-Лумпур. Пасажирський лайнер зазнав катастрофи в четвер, 17 липня, в Донецькій області. Катастрофа літака сталася в районі бойових дій між терористами та українськими силовиками.

 

Читайте також: