fbpx
Політика

Депутата Левченка вигнали з засідання ВР, фракція Партії регіонів пішла також

У Верховній Раді побилися депутати, після чого М. Левченка видалили із залу, повідомляє УНН.
 
 "Я прошу 5-ту колону, яка працює на президента Путіна, яка веде війну проти нашої країни – припинити провокації. Ми будемо видаляти вас із залу", – сказав О. Турчинов на репліку нардепа Левченка.
 
 Левченка взялися захищати Шуфрич та інші депутати. Після бійки Левченка видалили на три засідання, "за" проголосував 171 депутат.
 
 Відзначимо, Микола Левченко є членом Партії регіонів, секретарем Донецької міської ради.
 
 Фракція Партії регіонів залишила сесійну залу, оскільки народний депутат Микола Левченко був видалений з сесійної зали з порушенням регламенту. Про це в кулуарах парламенту заявив голова фракції ПР Олександр Єфремов.
 
 "Для того, щоб видалити депутата з зали, потрібно дотримуватися певної процедури. Зокрема це потрібно розглянути у регламентному комітеті, отримати висновок і проголосувати в залі 226 голосами. А сьогодні відбулося порушення регламенту", – підкреслив він.
 
 За його словами, останнім часом парламент дуже часто порушує закон. "Якщо люди починають висловлювати іншу точку зору, яка суперечить погляду більшості, то ці люди починають обзивати, вішаючи на них ярлики. Ми залишили залу на підтримку свого колеги", – сказав народний обранець.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 

 Джерело: УНН

Читайте також: