fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Лідер так званої “ДНР” Денис Пушілін подав у відставку

У «керівництві» терористичної організації «Донецька народна республіка» зріють великі зміни. Як повідомляють російські засоби масової інформації, лідер так званої республіки Денис Пушілін подав у відставку з посади «голови Верховної ради ДНР». Відзначимо, що свою заяву про звільнення терорист прислав з Москви.

Про це в інтерв’ю одному з російських агентств заявив «віце-спікер» так званого парламенту Володимир Макович. За його словами, Денис Пушілін пішов з посади за власним бажанням.

«В даний момент Пушілін знаходиться в Москві. На моє ім’я він надіслав листа, в якому попросив звільнити його від займаної посади. Ми поставили це питання на сесії ради. Наші депутати підтримали рішення Дениса Пушіліна», – прокоментував ситуацію з відходом одного з керівників терористичної організації Володимир Маковичі.

Прокоментував відхід Пушіліна й інший відомий «діяч» серед терористів Олег Царьов. За його словами, він упевнений, що Денис Пушілін повернеться на свою посаду, оскільки «він один з тих, хто почав цей рух».

Читайте також: