fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Укрзалізниця повідомляє про відновлення мостів у східній Україні

У зоні АТО відновили шість мостів.

 Шість штучних споруд, пошкоджених під час бойових дій, у тому числі чотири залізничних мости, шляхопровід та пішохідний перехід, – відбудували залізничники Донецької, Придніпровської та Південної залізниць, щоб зберегти рух поїздів у східних регіонах України. Про це УНН повідомили в прес-службі Укрзалізниці.

 Як повідомили в головному управлінні колійного господарства, станом на 17 липня спеціалізовані підрозділи залізниць відремонтували пошкоджений шляхопровід на 252 км напрямку Кривий Ріг – Волноваха Придніпровської залізниці.

 Також відновлені залізничні мости на Південній залізниці: на 18 км ділянки Безлюдівка – Мохнач і на 37 км ділянки Харків – Куп’янськ. Відновлено залізничні мости 1036 км перегону Слов’янськ- Шпичкіно і 958 км перегону Кондрашевська -Старобільськ Донецької залізниці. А також пішохідний міст по станції Красний Лиман.

 Як заявив сьогодні на колегії Мінінфраструктури міністр інфраструктури Максим Бурбак: "Окрема вдячність українській залізниці. Навіть під час військових дій залізничники виходять і ризикуючи своїм життям ремонтують об’єкти інфраструктури".

 Джерело: УНН

Читайте також: