fbpx
Політика

Цинізм Путіна не знає меж – Ляшко

 Як заявив народний депутат України Олег Ляшко, цинізму російського президента Володимира Путіна немає кордонів. Відповідним чином він прокоментував заяву Путіна, в якій той поклав відповідальність за збитий пасажирський авіалайнер на Україну.

 «Російські війська і найманці розв’язали війну в Україні, щоночі росіяни через наш кордон завозять в Україну різноманітну зброю, в тому числі і ракетні комплекси, якими вони збили пасажирський літак, а винна в цьому Україна? Ми також дуже винні перед Путіним в тому, що захищаємося від його агресії, а не здалися відразу і не стали перед ним на коліна», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За його словами, відповідальність за криваве протистояння в Україні несе особисто Путін. Олег Ляшко звернув увагу на те, що поки на Донбас не прийшли його «миротворці» зі зброєю – там не було війни і смертей.

 «Тому місце Путіна – на лаві підсудних Міжнародного кримінального суду за злочини проти українців», – підкреслив Олег Ляшко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Він підкреслив, що збитий авіалайнер, безсумнівно, справа рук російських спецслужб, мета яких – дискредитувати Україну.

 «Про це свідчать всі докази. І цинічний виступ кремлівського диктатора – теж підтвердження цього», – заявив Олег Ляшко.

Читайте також: