fbpx
Політика

Гриценко сподівається, що випадок з авіалайнером змусить світову спільноту діяти більш рішуче щодо РФ

 Як заявив народний депутат України Анатолій Гриценко, трагедія, що сталася 17 липня, коли був збитий пасажирський авіалайнер в небі над Україною, повинна стати переломним моментом у протидії фашизму Путіна.

 «Жахлива трагедія в небі над Україною. Одномоментна загибель 298 мирних іноземних громадян, у тому числі 80 дітей. Телефонні звіти терористів про збитий літак їх начальникам у Збройних Силах Росії. До того ж сотні загиблих і тисячі поранених українців не змусили світову спільноту усвідомити небезпеку Путіна – фашиста миру. Небезпека для всіх і кожного», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Водночас, Анатолій Гриценко висловив надію на те, що після цього інциденту світова спільнота усвідомлює, яку небезпеку становить Путін і почне діяти більш рішуче. За його словами, якщо не зупинити Путіна спільними зусиллями зараз, то «ракова пухлина російського фашизму» може швидко перерости в «метастази» – і призвести до ще більших втрат, як для України, так і для всього світу.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Ця трагедія має стати переломним моментом на шляху до миру і спокою. Тому що якщо не стане, то миру і спокою ще довго не буде, і не тільки в Україні», – підсумував Анатолій Гриценко.

Читайте також: