fbpx
Політика

Боїнг 777. Хілларі Клінтон: “Путін зайшов занадто далеко”

Європейська спільнота повинна донести до президента Російської Федерації інформацію про те, що він зайшов занадто далеко в агресії проти України. Потрібно показати, що Європа не закриватиме очі на дії Володимира Путіна. З такою заявою виступила Хілларі Клінтон.

«В даний момент є докази, які пов’язують Російську Федерації з цією подією (йдеться про катастрофу лайнера на території Донецької області). Цей факт повинен підштовхнути Європу зробити певні кроки. По-перше, потрібно посилити санкції проти Російської Федерації. По-друге, потрібно в терміновому порядку прискорити роботу з пошуку альтернативи російському «Газпрому». По-третє, європейці повинні плідніше співпрацювати з нами, щоб висловити підтримку українцям», – прокоментувала свою точку зору політик.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Крім цього Хілларі Клінтон підкреслила, що необхідно допомогти Україні в питанні зміцнення кордонів, а також підтримати Україну ресурсами для її армії.

Нагадаємо, що в результаті трагедії загинуло 298 осіб. В даний момент всі причини трагедії встановлюються.

Читайте також: