fbpx
Ситуація на Південному Сході України

В Україну прорвалася колона у складі 10 ГРАДів – Гончар

 Заступник командира батальйону «Азов» Ярослав Гончар розповів про те, що сьогодні вночі на територію України в районі Дякове прорвалася колона у складі 10 ГРАДів і великої кількості техніки, яка попрямувала в Ровеньки.

 «Пости такої тематики вже стали буденними. Стає очевидно, що нам пора міняти як тактику так і стратегічний задум. Втрати, понесені протягом тижня, явне тому підтвердження. Прикордонні угруповання виявилися відрізаними», – написав він у Facebook.

 Як він зазначив, тактика росіян – прорватися, перегрупувати і нанести удар з української території, тепер підтримується ще і артилерійським обстрілом з російської території. За його словами, наведення для артилерії здійснюється за допомогою безпілотників, які також прилітають з території Росії.

 «Стрілець отримав від Х*йла те, що просив: сумарно вздовж нашого кордону зосереджене стотисячне угруповання, яке буде здійснювати локальні прориви кордону. Чого тільки коштує Хабаровська дивізія військового спецназу!», – йдеться в повідомленні Гончара.

 За його словами, прийшов час для мобілізації всіх ресурсів і прийняття рішень в умовах війни.

Читайте також: