fbpx
Політика

Україна не може розраховувати на Білорусь в конфлікті з РФ – Бригинець

 Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, головний урок, який він витягнув з свого затримання в Мінську: прикордонники і спецслужби Білорусії по-рабськи виконують вказівки російського президента Володимира Путіна. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

 За його словами, це означає, що Україна не може розраховувати на білоруських прикордонників на півночі України. Як зазначив депутат, білоруські прикордонники в будь-який момент, як і їхні російські колеги на сході, можуть відкрити кордон для терористів, БТР і танків.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Фактично, завдяки угоді про спільну російсько-білоруську державу, Білорусія втягнута у війну проти України. Лукашенко може говорити все що завгодно, але діяти батька буде так, як скаже йому його батько», – підсумував Олександр Бригинець.

 Нагадаємо, що Олександр Бригинець був затриманий в Білорусі, коли прямував до Воронежа для зустрічі з українською льотчицею Надією Савченко. Згодом депутата відправили назад до Києва, де він зараз і знаходиться.

Читайте також: