fbpx
Політика

Порошенко: В Україні народжується нова армія

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з матерями і дружинами військових, які знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції, повідомляє прес-служба глави держави. Президент висловив рідним військових велику подяку за подвиг їх синів і чоловіків.

«Без них ми державу не захистимо. Роль і місія тих, хто сьогодні зберігає нашу країну, є надзвичайно важливою», – підкреслив Петро Порошенко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За його словами, солдати, які воюють на сході України – справжні герої. Разом з ними сьогодні народжується нова армія. Крім того, завдяки мужнім діям українських військових, за місяць територію проведення АТО вдалося зменшити вдвічі.

У свою чергу жінки поділилися з президентом своїм баченням проблем військових і висловили пропозиції щодо їх вирішення. Петро Порошенко пообіцяв, що не залишить без уваги жодну проблему, уважно вивчить всі пропозиції. При цьому він підкреслив, що в Україні робиться все для налагодження безперешкодного забезпечення військових підрозділів всім необхідним – боєприпасами, продовольством, водою.

Читайте також: