fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Павло Клімкін: “МЗС України буде вести діалог з російською стороною в жорсткій формі”

Українське зовнішньополітичне відомство обіцяє вести діалог з російською стороною виключно в жорсткій формі. Це пов’язано з останніми фактами застосування російської армії проти України.

З такою різкою заявою виступив глава українського відомства Павло Клімкін після того, як побував на переговорах з главою японського МЗС Фуміо Кісіда. Слова міністра наводить «Інтерфакс-Україна».

«Останні події на сході України говорять про новий вимір збройного конфлікту в нашій країні. Для мене особисто цей вимір в деяких випадках просто виходить за межі політики і навіть за межі моралі», – прокоментував свою позицію глава українського зовнішньополітичного відомства Павло Клімкін.

За словами українського міністра, МЗС буде реагувати не тільки на нові факти агресії з боку Російської Федерації, а й на весь комплекс дій цієї країни щодо України. Також Павло Клімкін додав, що українське відомство інформуватиме про все, що відбувається, своїх міжнародних партнерів, коло яких не обмежується Європейським Союзом.

Читайте також: