fbpx
Політика

Гриценко привітав тверду позицію США щодо санкцій проти РФ

 Народний депутат України Анатолій Гриценко звернув увагу на те, що на минулому саміті Європейського союзу країни – члени цієї організації так і не прийняли третій пакет санкцій проти Російської Федерації. І це, як він зазначив, незважаючи на обіцяну канцлером Німеччини Ангелою Меркель «жорстку реакцію» на дії Москви.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Втім, німецький канцлер досить жорстко зазначила, що «Росія недостатньо зробила для миру в Україні». Путін, напевно, злякався і тепер у нього є півтора місяці, щоб «зробити достатньо» – наступний саміт Євросоюзу призначили на 30 серпня. Після відпусток… », – написав Анатолій Гриценко в Facebook.

 Водночас, за його словами, є й добрі вісті. Зокрема,  йдеться про рішучу і тверду позицію щодо санкцій з боку Сполучених Штатів.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Там масштаби загрози з боку Путіна безпеці всієї Європи і світу, схоже, вже усвідомили», – сказав Анатолій Гриценко.

Читайте також: