fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Держприкордонслужба: “Російські прикордонники у відкриту діють проти української сторони”

З квітня місяця поточного року російська сторона порушує режим кордону з Україною практично кожен день. З такою заявою сьогодні, 16 липня, виступив представник Державної прикордонної служби України Олександр Мельников. За його словами, сьогодні складно назвати представників російської сторони «колегами».

«Надзвичайно складно працювати з російськими, в минулому, колегами. На сьогоднішній день мало що залишилося від робочих контактів наших прикордонних представників, які були до початку конфлікту», – прокоментував ситуацію представник Держприкордонслужби Олександр Мельников. Відзначимо, що слова Мельникова наводить «Ліга».

Крім цього чиновник підкреслив, що прикордонники сусідньої держави не тільки перестали виконувати свої обов’язки за договорами з Україною, а й у відкритій ворожій формі діють проти української сторони.

«Майже кожен день, починаючи з квітня, ми фіксуємо випадки переміщення з російської території осіб, транспортних засобів, зброї, бойової техніки. Також це стосується літаків і вертольотів», – заявив він.

Читайте також: