Терористи продовжують обстрілювати позиції сил АТО – Тимчук

 Члени незаконних збройних формувань (НВФ) в ніч на вівторок здійснили ряд обстрілів блок-постів сил антитерористичної операції, повідомляє керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

 "Терористами обстріляний з ПТУР (протитанкова керована ракета – ІФ) блок-пост сил АТО поблизу Степанівки. Втрат серед військовослужбовців немає. Був відкритий вогонь у відповідь", – написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок вранці.

 Д.Тимчук також розповів, що "двічі проведений обстріл бойовиками блок-поста поблизу Олександрівська (один раз зі стрілецької зброї, другий раз з міномета). Втрат серед військовослужбовців немає".

 Зі стрілецької зброї обстріляні блок-пости поблизу н.п. Стукалова Балка і Провалля (Луганська обл.).

Related Post

 Крім цього з РСЗВ ( реактивних систем залпового вогню) обстріляні позиції сил АТО поблизу Амвросіївки (Донецька обл.). Повідомляється про втрати з боку українських силовиків.

 Читайте: Члени екіпажу збитого в зоні АТО АН- 26 вийшли на зв’язок

 "Продовжується пошуково-рятувальна операція з порятунку екіпажу збитого вчора терористами Ан-26. На даний момент нової інформації щодо долі екіпажу немає (відомо, що 2 члени екіпажу потрапили в полон, про решту 6 льотчиків інформації немає)", – зазначив Д. Тимчук.

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment