fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи обстрілюють околиці Луганська з території одного з місцевих заводів

Кілька гаубиць великого калібру, з яких вже кілька днів обстрілюють околиці Луганська, розташовані на території заводи «Луганськтепловоз». Як повідомляє кореспондент «Укрінформу», посилаючись на відомості місцевих жителів, знаряддя були завезені на територію заводу тиждень тому. Відзначимо, що даний завод розташований в районі 7-ї прохідної.

«Ці знаряддя були завезені на територію заводу ще тиждень тому. Відтоді щодня ведеться вогонь з гаубиць. Сьогодні звідти стріляли по Медмістечку. Це від роботи цих гаубиць стільки жертв», – прокоментував ситуацію в місті один з колишніх співробітників вищевказаного заводу.

Варто відзначити, що акціонерне товариство «Луганськтепловоз» у даний момент є структурним підрозділом Брянського машинобудівного заводу (Російська Федерація). Після того, як завод перейшов у власність Російської Федерації, обладнання було зосереджено в цехах, які знаходяться ближче до правління ПАО. Терористи, які орудують в місті, використовують ці цехи для своїх цілей, а саме для обстрілу житлових кварталів міста.

Читайте також: