МЗС України: “Влада РФ збирається дезінформувати представників ОБСЄ”

В українському зовнішньополітичному відомстві підозрюють, що влада Російської Федерації має намір здійснити спроби дезорієнтувати представників ОБСЄ, пропонуючи їм поспостерігати за ситуацією з боку російського кордону. З такою заявою сьогодні, 15 липня, виступив виконуючий обов’язки директора департаменту інформаційної політики відомства Василь Зварич.

За словами Зварича, українська сторона вже не один раз вказувала Російській Федерації на безпідставність звинувачень української армії в обстрілі прикордонних територій сусідньої держави.

Related Post

«Ці обстріли були скоєні саме терористичними формуваннями. До слова, саме російська сторона надає їм усіляку підтримку. Українські солдати ніколи не стануть обстрілювати територію сусідньої держави», – прокоментував ситуацію представник українського зовнішньополітичного відомства.

Як повідомлялося раніше, влада Російської Федерації запросила спостерігачів ОБСЄ на прикордонні пункти пропуску «Гуково» і « Донецьк». За словами російської сторони, вони мають намір довести, що територія їхньої держави обстрілюється українськими силовиками.

Leave a Comment