fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Аварія в московському метро. Кількість жертв досягла 20 осіб

За останньою інформацією, в результаті аварії в московському метро загинуло 20 осіб. Ще понад 40 осіб перебувають у важкому стані. Нагадаємо, що аварія сталася сьогодні, 15 липня, вранці. Як повідомляє місцева влада, середа, 16 липня, буде оголошена в місті днем жалоби.
 
Як повідомляють у департаменті охорони здоров’я російської столиці, всього в лікарні міста сьогодні були доставлені 129 осіб. На місці аварії працювали 110 бригад швидкої допомоги. За словами мера столиці Сергія Собяніна, на відновлення руху на синій гілці метро знадобиться близько двох діб. Крім цього він підкреслив, що всі, хто має відношення до трагедії, понесуть заслужене покарання.
 
Серед можливих версій події називають виключно технічні. У Слідчому комітеті Російської Федерації версію з терактом поки не розглядають. Представник відомства Володимир Маркін підкреслив, що найближчим часом будуть оголошені імена перших підозрюваних у справі про жахливу трагедію.
 
Нагадаємо, що аварія сталася між станціями метро «Слов’янський бульвар» і «Парк Перемоги». В результаті аварії з рейок зійшли три вагони.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 

Кількість жертв трагедії у московському метро продовжує зростати (відео):

 

 

Читайте також: