fbpx
Політика

Військовий експерт: “Політика Росії – підтримувати хаос на сході України”

Російське військове вторгнення на територію України не виключено. Таку точку зору в інтерв’ю порталу «ГОРДОН» висловив російський військовий експерт Олександр Гольц.

«Як мною вже було неодноразово сказано – політика Російської Федерації така, що не можна щось виключати. Цікаво при цьому, що буде з дозволом на введення російської армії на територію України, який Володимир Путін нещодавно відкликав. Але, судячи з останніх подій, прийнявши рішення відмовитися від введення військ, Російська Федерація не турбується через юридичні тонкощі», – прокоментував свою точку зору російський експерт.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

На думку військового експерта, українська сторона в ситуації, що склалася, повинна всіляко уникати військового розвитку ситуації.

«Найменше Україна зацікавлена ​​в будь-якій формі військової конфронтації з Росією. Політика Російської Федерації полягає в тому, щоб максимально тривалий відрізок часу підтримувати хаос на території східної України. Саме через це влада цієї держави не зацікавлена ​​в переговорах», – заявив Гольц.

Читайте також: