fbpx
Політика

Віктор Чумак: “На Майдані ще залишилися люди, з якими можна домовитися”

На сьогоднішній день ще є можливості, щоб знайти спільну мову з людьми на Майдані. Таку заяву в інтерв’ю «Гордон» зробив народний депутат від партії УДАР Віктор Чумак.

 «Думаю, що на сьогоднішній день там знайдеться частина людей, які зможуть зрозуміти, що те протистояння і те, що в даний момент діється на Майдані, – це вже дискредитація ідей цього місця. Не потрібно цих людей відправляти ні в СІЗО, ні на фронт. З ними потрібно говорити, щоб Хрещатик зробити проїзною частиною міста, а на місці Майдану встановити ряд меморіальних пам’ятників», – висловив свою точку зору в питанні Майдану народний депутат України Віктор Чумак.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

На думку народного обранця, люди, які продовжують залишатися на Майдані, повинні надавати допомогу Луганській та Донецькій областям. "Як говорилося раніше "Все для фронту! Все для перемоги!", – сказав Чумак.

 «Потрібно з’ясувати, чого ці люди тут чекають, кого вони чекають. Потрібно намагатися знайти компроміси. Там є люди, з якими можна домовитися, а значить з ними треба домовлятися. А маргіналів можна і в СІЗО, а якщо нема за що, то нехай живуть далі, але тільки нехай живуть не на Майдані», – заявив Чумак.

Читайте також: