fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

РФ продовжує стягувати війська до українського кордону – Держприкордонслужба

  Державна прикордонна служба України повідомляє, що Російська Федерація продовжує стягувати свої війська до українського кордону.

"РФ продовжує стягувати війська до державного кордону України. Протягом доби було відмічено переміщення підрозділів та військової техніки ( БТР, БМП, танки, автомобілі "КамАЗ" з причіпними гаубицями) навпроти Сумського та Луганського прикордонних загонів. Спроб перетину держкордону не було", – повідомляє прес-служба прикордонного відомства України.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Згідно з повідомленням, ситуація на кордоні в зоні АТО залишається складною. "Епіцентр жорстокого протистояння проходить безпосередньо вздовж лінії держкордону", – сказано в інформації.

У відомстві додали, що російські найманці продовжують здійснювати спроби передислокації на територію України автомобільної та бронетанкової техніки, а також обстрілювати місця дислокації прикордонних підрозділів.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

У прикордонній службі повідомили, що близько 4:30 понеділка незаконні збройні формування здійснили мінометний обстріл позицій прикордонників і військовослужбовців Збройних сил України на ділянці відділу прикордонної служби "Дякове" (Луганської області). Постраждалих в результаті обстрілу немає.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: