fbpx
Політика

План звільнення Майдану вже готовий – Аваков

  Коментуючи ситуацію на київському Майдані, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков сказав, що це збіговисько не можна назвати Майданом. Також він зазначив, що те, що відбувається там зараз – це тотальна дискредитація всього і продаж України вроздріб.

Арсен Аваков переконаний, за всім цим стоїть ФСБ Росії та маргінальні партії, які залишилися в минулому і намагаються зараз розхитати ситуацію в столиці.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Також глава МВС підтвердив інформацію про те, що учасники нинішнього Майдану будуть притягуватися до відповідальності у разі порушень. За його словами, правоохоронці вже затримали одного з неформальних лідерів Майдану на прізвисько «Слон».

Як стверджує Арсен Аваков, у них є повне досьє на всіх, хто зараз займається протиправною діяльністю на Майдані.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

При цьому він звернув увагу на те, що у «активістів» нинішнього Майдану ще є час одуматися і піти на схід, щоб боротися з справжніми терористами.

Наостанок Арсен Аваков додав, що вже є план звільнення Майдану і він передбачає навіть застосування сили щодо бандитів, що знаходяться там. Міністр переконаний, що громадськість схвалить такий розвиток подій.

За матеріалами: tsn.ua

Читайте також: