fbpx
Ситуація на Південному Сході України

На сході України відбувається не АТО, а справжня війна – Ляшко

  О. Ляшко: Не можна вести війну, не ввівши військовий стан.

 Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко в черговий раз закликав президента України ввести військовий стан на сході України, щоб діяти відповідно до ситуації. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Інтер", передає УНН.

 Читайте: Ляшко вимагає ввести військовий стан

 На його переконання, Порошенко повинен ввести військовий стан на сході України. "Не можна вести у війну, не ввівши військовий стан, не перевівши економіку, державне управління та місцеве керівництво на військові рамки. Іншого варіанту немає. Ми називаємо їх ополченцями й терористами, але ні, це – військовослужбовці Росії, діючі за підтримки місцевої агентури і зрадників", – сказав Ляшко.

 За його словами, на сході України відбувається не антитерористична операція, а справжня війна. "Треба дивитися правді в очі для того, щоб приймати адекватні рішення і адекватно діяти. Зараз на Донбасі йде війна. Це військова агресія Росії за участю збройних сил РФ. Разом з бронетехнікою вночі на територію України прибули близько 300 військовослужбовців. Це не терористи, а російські військові. На їхній формі немає розпізнавальних знаків і вони називають себе ополченцями, але цілком зрозуміло, що це російські військові", – сказав Ляшко.

 Джерело: УНН

Читайте також: