fbpx
Політика

Ігор Коломойський: “Льовочкін – головний олігарх і ляльковод в Україні”

Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський вважає, що колишній глава адміністрації Віктора Януковича Сергій Льовочкін – головний олігарх в Україні. Свою позицію в цьому питанні Ігор Коломойський висловив в інтерв’ю «5 каналу».

«Мені здається, що у нас головний олігарх – це Сергій Льовочкін. Ця людина також і головний ляльковод. І був ним завжди. А, щодо Фірташа, – то це так, бізнес -підрозділ Льовочкіна. Так само і Бойко був чиновницьким підрозділом Льовочкіна», – прокоментував свою точку зору губернатор Дніпропетровської області, уточнивши, що Сергію Льовочкіну як і раніше вдається зберігати свій вплив.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Крім цього Ігор Коломойський додав, що Дмитро Фірташ якимось чином продовжує впливати на ситуацію в країні, хоча він навіть не знаходиться на її території.

Також в ефірі українського телеканалу губернатор додав, що з початком агресії з боку Російської Федерації олігархія в Україні зникла.

 

Читайте також: