fbpx
Ситуація на Південному Сході України

За добу в Луганську загинуло 6 городян, 7 – поранено – міськрада

  У Луганську за добу через бойові дій загинули 6 мирних жителів, ще 7 госпіталізовані. Як повідомили УНІАН у прес-службі міської ради, за минулу добу бригади швидкої допомоги здійснили 188 виїздів, з них 7 за фактом вогнепальних поранень і травм, отриманих в результаті бойових дій.

Зафіксовано 6 фактів загибелі мирного населення. Госпіталізовані постраждалі в результаті бойових дій в обласну лікарню – 3 людини, в 2-у міську лікарню – 3 людини, в 1 – у міськлікарню – 1 людина. Через попадання і розривів снарядів були також зруйновані ряд житлових будинків та інших об’єктів. У кварталах Сонячний, Жукова, Дружба аварійно відключалася електроенергія. Було пошкоджено газопровід по вулиці Українська.

Ведуться відновлювальні роботи. Також від системи електропостачання були відключені 4800 абонентів в Кам’янобрідському районі, місті Олександрівську, селищі Тепличне. Від систем водопостачання та водовідведення відключено понад 750 користувачів, що проживають в північній частині Кам’янобрідського району. У селищі Катеринівка від газопостачання відключено понад 300 абонентів. У диспетчерську міської комунальної аварійно-рятувальної служби за минулу добу від жителів надійшло 24 звернення комунального характеру.

Джерело: УНІАН

Читайте також: