fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи в черговий раз намагалися дискредитувати сили АТО – Владислав Селезньов

Червонопартизанськ, де загинули гірники, обстрілювали бойовики, щоб дискредитувати сили АТО – Селезньов.

  Члени незаконних збройних формувань виставили в житлових кварталах Червонопартизанська Луганської області міномети і вели хаотичну стрілянину по місту і передмістям, в результаті якої загинули і були поранені шахтарі, заявляє спікер штабу АТО Владислав Селезньов.

"За підтвердженими повідомленнями джерел бойовики, розгорнувши вогневі позиції 82 мм мінометів в житлових кварталах Червонопартизанська, вчора вели хаотичну стрілянину по місту і його передмістях. Таким чином в черговий раз намагаючись дискредитувати сили АТО", – написав він на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в п’ятницю вранці.

Разом з тим, Селезньов підкреслив, що відстань між позиціями, на яких знаходяться учасники АТО і місцем, де сталася трагедія (загибель шахтарів в результаті попадання в автобус артснаряду) "настільки велика, що чисто технічно не дозволяє (силам АТО – ІФ) вести вогонь".

 Читайте: На Луганщині автобус з шахтарями потрапив під обстріл: є загиблі

Як повідомлялося, близько 17:40 четверга автобус, який перевозив гірників ДТЕК Шахтоуправління "Червонопартизанське" до місця роботи, потрапив під мінометно – артилерійський обстріл у результаті чого за даними прес-служби ДТЕК, постраждали більше 15 осіб, а також є загиблі. У прес-службі ДТЕК не уточнили чисельність загиблих і стан потерпілих, проте інтернет -видання "informator.lg.ua" з посиланням на очевидців повідомило, що в результаті НП загинули 5 осіб.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: