fbpx
Політика

Олег Ляшко вимагає скликати сесію ООН для обговорення звільнення Надії Савченко

 Як зазначив народний депутат України Олег Ляшко, після захоплення в полон української льотчиці Надії Савченко російськими агентами ФСБ в черговий раз продемонструвало всьому світу справжнє обличчя сучасної Росії.

За словами Олега Ляшка, тепер без перебільшення можна сказати, що президент Росії Володимир Путін став для всього світу терористом № 1.

«Адже більше ніхто в світі – німець, американець, француз чи білорус – тепер не може почувати себе в безпеці, тому що його можуть у кращих традиціях НКВС викрасти на території власної країни і вивезти в підвали Луб’янки», – зазначив депутат.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Олег Ляшко заявив, що путінський режим, окупувавши українські території і почавши на них війну, зазіхнув на найсвятіше – життя українських громадян.

«Надія Савченко – це прапор нашої боротьби за Україну, символ всіх українських патріотів, які ризикуючи власним життям, захищають Батьківщину», – підкреслив він.

У зв’язку з цим, Олег Ляшко від особи Радикальної партії зажадав термінового скликання сесії ООН для обговорення питання звільнення Надії Савченко з російського полону.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Ми також звертаємося до Генсека ООН Пан Гі Муна і міжнародних правозахисних організацій із вимогою докласти всіх зусиль для звільнення нашої героїні», – додав він.

За його словами, якщо це питання не буде вирішено, то Радикальна партія залишає за собою право вести себе аналогічним чином з російськими громадянами, які перебувають в Україні.

Читайте також: