fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ляшко закликає звільнити Таруту

С. Таруту треба звільнити з посади губернатора Донецької області і віддати під суд – О. Ляшко.

 Лідер "Радикальної партії " Олег Ляшко впевнений, що С. Таруту треба звільнити з посади губернатора Донецької області і віддати під суд за те, що не організував боротьбу з терористами. Про це він написав у своєму Фейсбуці, передає УНН.

 На переконання О. Ляшка, Донецький губернатор-олігарх покриває регіоналів-посібників терористів. "Він назвав неприпустимими мої дії, коли я змусив в.о. мера Слов’янська Самсонова написати заяву про звільнення за зраду Україні.

 Читайте: В.о. мера Слов’янська став "регіонал"  Самсонов – "Правий сектор"

 Тарута заявив, що мої дії повинні розслідувати правоохоронні органи. А ще губернатор закликав вивести з Донбасу добровольчі загони, які зараз воюють з терористами. Тарута запевняє, що у них достатньо сил самим впоратися", – пише Ляшко.

 Він заявив, що зараз з Донбасу необхідно викурювати терористів і усувати від влади зрадницьких чиновників. "Я впевнений, що Таруту треба давно звільнити з посади губернатора і віддати під суд – за те, що він щодня тер з терористами, замість того, щоб організувати з ними боротьбу. Саме через злочинну бездіяльність губернатора та місцевих так званих правоохоронців бандити і терористи захопили Донбас. Тому разом з терористами треба викурювати і усувати від влади всіх місцевих невірних і продажних чиновників", – написав лідер "Радикальної партії".

 Джерело: УНН

Читайте також: