fbpx
Окупація Криму

Леонід Кравчук: “Скоро ми побачимо, як Крим буде спустошений”

Перший президент незалежної України Леонід Кравчук спробував дати свій прогноз того, що відбуватиметься на території Кримського півострова через деякий час. За словами українського політика, він бачить для анексованого півострова сумне майбутнє. Леонід Кравчук підкреслив, що жителі Автономної республіки Крим ще звернуться до української влади з проханням про допомогу.

Свою точку зору в цьому питанні перший президент України висловив в ході конференції Warsaw East European Conference, яка пройшла у Варшаві. Слова Леоніда Кравчука наводить кореспондент «Укрінформу».

«Ми скоро побачимо, як Кримський півострів буде спустошений. Він стане сірою зоною або чорною дірою. Але колись прийде час, коли жителі Кримського півострова приїдуть на материкову частину країни і проситимуть українську владу врятувати їх», – прокоментував свою точку зору український політик Леонід Кравчук. Крім цього екс-президент країни обрушився з критикою на плани окупаційної влади півострова створити в Криму гральну зону. За словами Кравчука, ці плани вже зараз можна називати провальними.

«На вході в кримський Лас Вегас стоятимуть російські мордовороти і чеченці. Ці люди почнуть стріляти в один одного за 2 долари. Для кримських готелів це нововведення просто нічого не дасть. А жителі Кримського півострова просто не зможуть витримати такої ситуації», – прокоментував можливе створення в Криму гральної зони Леонід Кравчук.

У завершенні український політик зробив акцент на те, що окупаційна влада вже на сьогоднішній день зіткнулася з проблемами забезпечення півострова продуктами харчування.

Як повідомлялося раніше, окупаційна влада півострова оголосила про свої наміри заборонити Меджліс у Криму. 

Читайте також: