fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Сепаратисти доставили під Донецьк українські літаки з Криму, – журналіст

У сепаратистів на сході України з’явилися українські літаки, які раніше базувалися в Криму. В даний момент літаки знаходяться на аеродромі в Моспіно, який знаходиться недалеко від Донецька. Інформація про це надійшла від донецького громадського активіста, блогера і журналіста Дениса Казанського.

«З’явилися нерадісні новини. У сепаратистів у Донецьку з’явилися літаки. Їх декілька штук, і вони були привезені з Криму. В даний момент вони знаходяться на захопленому аеродромі в Моспіно. Бойовики почали пошуки пілотів, і готові платити умільцям до 8 тисяч доларів за виліт. Однак поки людей з такими навичками серед сепаратистів знайти не вдалося. Можливо, такі фахівці скоро прибудуть з Росії. Ймовірно, дані літаки терористи використовуватимуть для провокацій і нанесення авіаударів по захоплених містах. Потім вони будуть розповідати про страшні бомбардуваннях «хунти», – прокоментував ситуацію Казанський.

До слова, про те, що в розпорядженні терористів з’явився літак, повідомили сьогодні і в штабі антитерористичної операції.

Читайте також: