fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У РНБО повідомляють, що бойовики продовжують викрадати людей на сході України

За минулу добу на сході України бойовиками були викрадено понад 10 жителів Донецької та Луганської областей. Крім цього, також були викрадені близько 20 автомобілів, що належать громадянам та підприємствам регіону. Такі цифри навів представник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко в ході сьогоднішнього брифінгу в українській столиці. Слова Лисенка наводить «УНІАН».

«На території, де і далі продовжують орудувати терористи, були зафіксовані факти масових порушень прав громадян, а також факти порушення громадського порядку. Тільки за минулу добу на сході України були викрадені понад 10 громадян. Всі викрадені – жителі Донецької та Луганської областей. Приміром, вчора в Донецьку бойовикам був викрадений директор шахти разом зі своїм заступником з виробництва. Чоловіків бойовики вивезли в невідомому напрямку», – прокоментував ситуацію на сході України Андрій Лисенко.

«Також в Луганській області бойовики затримали і вивезли в невідомому напрямку заступника директора з безпеки хімічного казенного об’єднання імені Петровського», – заявив представник РНБО.

Читайте також: