fbpx
Політика

Ізраїль розбомбив сектор Гази

Ізраїль провів військову операцію під назвою "Рубіж оборони" в результаті якої загинули не менше 28 палестинців, включаючи двох жінок і п’ятьох дітей. Ще близько 150 людей отримали поранення. При цьому були знищені тільки чотири бойовики ХАМАС.

Операцію розпочали у відповідь на ракетні обстріли, які велися з боку сектора Гази.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як повідомив представник армії оборони Ізраїлю, напередодні бойове крило екстремістської організації ХАМАС випустило по Ізраїлю не менше 120 ракет, з яких 23 були перехоплені системою ППО "Залізний купол". Решта палестинських ракет впали в пустельній місцевості і не викликали ніяких руйнувань. Також ніхто з громадян Ізраїлю не постраждав.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Проте, стало відомо, що ізраїльський уряд ухвалив рішення санкціонувати заклик 40 тисяч резервістів для можливого проведення наземної операції проти Палестини.

Читайте також: