fbpx
Політика

Бригинець залишився задоволений програмою Кличка щодо Києва

 Як розповів народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, він послухав програму перших кроків Кличка і в цілому залишився нею задоволений, так як прозвучало багато корисних речей і були озвучені найбільш серйозні проблеми міста.

 За словами Олександра Бригинця, дуже важливо, що програма Кличка оприлюднена і тепер вона може бути обговорена і доповнена на вимогу громадян. Крім того, як зазначив політик, жителі столиці тепер можуть контролювати дії Кличка і мерії не тільки, виходячи з розмитих передвиборних обіцянок, але з озвучених сьогодні конкретних обіцянок і планів.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Водночас, Олександр Бригинець повідомив, що має намір ще раз більш детально ознайомитися з програмою Кличка і запропонувати свої доповнення.

 «Головна, як на мене, проблема, це відсутність конкретних дат. Тому що поки незрозуміло, це програма на 500 днів до перевиборів (і тоді можна буде вже через півтора року питати у Віталія і «УДАРу» про її виконання) або абстрактна програма назавжди?», – написав він у Facebook.

Читайте також: