fbpx
Політика

Введення військового стану на сході призведе до негативних наслідків, – Томенко

 Коментуючи доцільність введення військового стану на сході, народний депутат України, радник президента України Микола Томенко сказав, що дане питання активно мусується тими, хто «воює з терористами в Інтернеті», а також депутатами, які не служили в армії, а бачили лише по телебаченню, що таке війна.

 На його думку, військовий стан на сьогоднішній день не менше зло, ніж перемир’я, яке Україна може собі дозволити лише в тому випадку, якщо над кожним селом на території країни буде висіти український прапор.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Микола Томенко вважає, що введення воєнного стану може призвести до трьох негативних наслідків, а саме:

 1. Введення військового стану буде свідчити про те, що українська армія веде боротьбу не з найманцями і терористами, а з власним населенням;

 2. Введення військового стану представляє більше загрози для безпеки і життя громадян, ніж АТО;

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 3. Запровадження воєнного стану унеможливить проведення перевиборів до ВРУ, чого і домагаються деякі політики, які вважають, що краще війна, ніж нові вибори.

 «Тому очевидно, що нам важливо якнайшвидше встановити мир в Україні тими активними методами, які призведуть до мінімальних жертв, і зробити все, щоб восени провести позачергові вибори в парламент», – підсумував Микола Томенко.

Читайте також: