fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Сили АТО відновлюють трансляцію українських телеканалів на сході – РНБО

Спікер Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив про те, що сили АТО зараз розміновують адміністративні та соціальні об’єкти, а також намагаються відновити трансляцію українських телеканалів, доступ до яких раніше перекривали терористи.

 За його словами, терористи, розуміючи, що незабаром їм настане кінець, намагаються завдати максимального збитку інфраструктурі займаних ним міст.

 «Найманці роблять все можливе для того, щоб ускладнити ситуацію на Донбасі та створити соціальну напругу серед населення», – сказав Андрій Лисенко.

 У той же час, як він зазначив, звільнення від терористів Слов’янська, Артемівська та інших міст позитивно вплинуло на обстановку і настрої серед місцевих жителів.

 «На звільнених територіях відновлюється робота теле- і радіомереж. За останні дві доби українські військові взяли під контроль дві телевежі у містах Костянтинівка та Артемівськ, на яких додані трансляції українських телеканалів. На третій телевежі, що на горі Карачун, ведуться ремонтні роботи», – розповів спікер РНБО.

Читайте також: