fbpx
Ситуація на Південному Сході України

РНБО: “Терористи розуміють неминучість поразки”

На територіях, на яких продовжують орудувати проросійські терористи, не перестають викрадати людей. Таку заяву сьогодні, 7 липня, зробив спікер Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко. Слова спікера РНБО наводить кореспондент «Укрінформу».

«6 липня бандити в Луганській області взяли в полон начальника відділу оперативної служби Сєвєродонецького МВ ГУ МВС. Також в полон до терористів потрапили його заступник і ще 3-е співробітників», – прокоментував ситуацію в Луганській області Андрій Лисенко.

Крім цього спікер РНБО додав, що диверсанти, розуміючи свою безпорадність і неминучість поразки, продовжують спеціально руйнувати інфраструктуру.

«У неділю в Луганській області між станціями «Городня» і «Кондрашевська» терористами був підірваний залізничний міст. По цьому мосту проходить під’їзна колія до ТЕЦ м. Щастя. Крім цього, в Донецькій області в місті Зугресі бойовиками була замінована дамба і мости на в’їзді в місто. Такими діями найманці намагаються ускладнити ситуацію на Донбасі», – підкреслив офіційний представник Інформаційного центру РНБО.

Читайте також: