fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ситуація на сході України. У Луганській області бойовики влаштували сутичку з охочими здатися в полон, – РНБО

Українські силовики зафіксували на Луганщині зіткнення між збройними формуваннями сепаратистів. Причиною зіткнень стали наміри деяких бойовиків скласти зброю і здатися українським силовикам. Таку інформацію під час сьогоднішнього брифінгу оприлюднив Андрій Лисенко, представник інформаційно-аналітичного центру РНБО. Слова Андрія Лисенка передає агентство РБК-Україна.

«У Червонопартизанську, що в Луганській області, зафіксовані збройні сутички між бандами терористів. За деякою інформацією, збройні сутички відбулися між бандами терористів на тлі протиріч про продовження бойових дій або здавання в полон», – заявив представник РНБО.

Раніше повідомлялося, що Муженко і Гелетей увійшли до складу РНБО. Про це стало відомо з відповідного указу президента України.

Варто відзначити, що раніше українські силовики відновили повний контроль над двома містами – Слов’янськом і Краматорськом. Влада вже почала працювати над надходженням коштів для виплат стипендій, пенсій і заробітних плат місцевим жителям.

Читайте також: