fbpx
Право

Начальники СІЗО і медсанчастини, звідки втік Шепелєв, звільнені

Звільнені начальник СІЗО і начальник медчастини СІЗО, звідки сьогодні втік екс-нардеп О. Шепелєв.

  Звільнено з посад начальника СІЗО та начальника медчастини СІЗО, де утримувався колишній народний депутат Олександр Шепелєв, який сьогодні втік із медичного закладу. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький, передає УНН.

 "Розшукові заходи організовано. Начальника СІЗО та начальника медчастини СІЗО звільнено з посад. На час перевірки відсторонено начальника територіального управління, мартеріали перевірки будуть направлені до прокуратури. Офіцерів, які охороняли ув’язненого в лікарні допитують. Будемо розбиратись жорстко", – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Як сьогодні повідомляв УНН, колишній народний депутат Олександр Шепелєв, який підозрюється в організації умисного вбивства, привласненні та розтраті чужого майна та інших злочинах, втік із медичного закладу, де перебував на лікуванні після депортації з Європи до України.

 Нагадаємо, О. Шепелєва було затримано у липні минулого року у м. Будапешті (Угорщина). Він розшукувався ГСУ МВС України за скоєння ряду злочинів. В подальшому, його екстрадували в Україну та взяли під варту. Генпрокуратурою здійснюється досудове розслідування за підозрою О. Шепелєва в організації вбивства, замаху на вбивство, незаконного заволодіння автомобілем, а також привласненні та розтраті чужого майна.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Джерело: УНН

Читайте також: