fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Батальйон “Київ-1”: на “Стрілка” оголошено полювання

Правоохоронці "оголосили полювання" на "Стрілка".

  Правоохоронці "оголосили полювання" на одного з лідерів терористів – "Стрілка"-Гіркіна. Про це повідомив командир батальйону "Київ-1" Євген Дейдей, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС України.

 Командир "Київ-1" також повідомив, що жителі Слов’янська співпрацюють з українськими силовиками: видають правоохоронцям "проросійських терористів, які ховаються у місті, і місцевих жителів, які всіляко допомагали бойовикам".

 Нагадаємо, один з командирів терористів так званої ДНР у Слов’янську Ігор Гіркін (Стрєлков) приступив до "організації оборони Донецька" і сподівається, що вона пройде більш успішно, ніж в Слов’янську. "Стрілок" зазначив, що він збирається продовжувати бойові дії. Вже в неділю І.Стрєлков збирається створити Центральну військову раду, "до якої увійдуть всі найвизначніші польові командири, де ми будемо узгоджувати питання подальшої оборони Донецької народної республіки". Також І. Стрєлков збирається виконувати обов’язки військового коменданта Донецька, поки на це місце не буде хтось призначений, і командувача гарнізоном.

 Джерело: УНН

Читайте також: