fbpx
Політика

Яценюк пригрозив Кабміну та ВРУ переформатуванням

Кабмін і Раду чекає переформатування, якщо вони не почнуть співпрацювати для виведення України з надзвичайної ситуації – Яценюк.

 У разі, якщо уряд і парламент не знайдуть спільного бачення вирішення проблем в Україні, Кабінет міністрів і Верховну Раду чекає переформатування, заявляє прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"Ні на який шантаж уряд піддаватися не буде. Або ми працюємо, або ми не працюємо. Якщо не буде спільного бачення та спільної роботи для порятунку країни і виходу з цієї надзвичайної драматичної ситуації в країні, в країні тоді буде переформатування Верховної Ради, уряду та коаліції", – заявив А.Яценюк на засіданні парламенту в п’ятницю в Києві.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Як передає кореспондента агентства "Інтерфакс-Україна", парламентарії приступили до розгляду законопроектів про особливий період у паливно-енергетичному комплексі та про реформування системи управління єдиною газотранспортною системою України, які в четвер вже розглядалися, але не набрали потрібної для їх прийняття кількості голосів.

У зв’язку з цим А. Яценюк пояснив, що в законі про реформування системи управління єдиною ГТС передбачається, що "сама труба залишається виключно у стовідсотковій державній власності, як і газосховища".

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: