Віктор Балога прокоментував свою причетність до кадрових призначень

  Народний депутат України Віктор Балога звернув увагу на те, що його прізвище все частіше згадується, коли йдеться про кадрові призначення. При цьому сам він не вважає таку увагу до своєї персони справедливою і тому вирішив розставити всі крапки в цьому питанні.

У першу чергу Віктор Балога підкреслив, що не є владою. До того ж, як він нагадав, ні він, ні члени його команди не входять ні в парламентську коаліцію, ні у виконавчі структури.

Крім того, за словами політика, він не має жодного відношення до призначення Валерія Гелетея міністром оборони.

«Бажаю йому успіхів у боротьбі з окупантом, але, якщо побачу в його діях помилки, буду серед перших, хто його за це буде публічно критикувати. Коли в країні війна, для мене не має значення, яке прізвище у міністра оборони, чи Верховного Головнокомандувача », – сказав депутат.

Related Post

Також Віктор Балога зізнався, що йому неприємний штамп, яким досі користуються журналісти, а саме, що, нібито, всі вихідці із Закарпаття обов’язково пов’язані з ним.

«Хочу зауважити, у владі завжди були і будуть мої земляки, наприклад, міністр освіти Сергій Квіт, або екс-начальник Генштабу ЗСУ Михайло Куцин. Але, називати їх усіх, як і Валерія Гелетея, «людьми Балоги» – це неправильно», – підкреслив він.

За його словами, у нього є власна політична команда і своє бачення розвитку країни, яке не в усьому сходиться з позицією нинішньої влади.

«І якщо світоглядний розкол поглиблюватиметься – ми підемо різними шляхами, незважаючи на те, що були серед тих, хто підтримав Петра Порошенка на виборах президента», – підсумував Віктор Балога.

Leave a Comment