Трьох полтавців, звільнених з полону бойовиків, доставили додому

Сьогодні, 4 липня, в Полтавську область були доставлені звільнені з полону місцеві жителі. Як повідомляє голова Полтавської обласної державної адміністрації, всього в полоні у бойовиків в Луганській області перебувало п’ять жителів Полтавської області. Відомо, що один полонений загинув, а щодо другого переговори з бойовиками тривають. Як повідомляє «Укрінформ», в даний момент тіло загиблого полтавця знаходиться в морзі Луганська.

Related Post

«Ще один житель Полтавської області продовжує перебувати в полоні у бойовиків. Відомо, що він живий. Ми постійно підтримуємо контакт з центром антитерористичної операції. Проте в даний момент говорити про втішні новини не доводиться. Ми ведемо роботу щодо його звільнення» – прокоментував ситуацію губернатор Полтавської області Віктор Бугайчук.

Також Бугайчук додав, що прізвища тих полтавців, які були звільнені з полону, на прохання спецслужб розголошуватися не будуть. На завершення Віктор Бугайчук звернувся з проханням до журналістів не намагатися зв’язатися з їх рідними, щоб не зірвати операцію з визволення інших полонених.

Leave a Comment